ISO 23275-1:2006
مواصفة قياسية دولية
الإصدار الحالي
·
اعتمدت بتاريخ
٢٦ أكتوبر ٢٠٠٦
Animal and vegetable fats and oils — Cocoa butter equivalents in cocoa butter and plain chocolate — Part 1: Determination of the presence of cocoa butter equivalents
ملفات الوثيقة ISO 23275-1:2006
الإنجليزية
12 صفحات
الإصدار الحالي
81.79 USD
مجال الوثيقة ISO 23275-1:2006
ISO 23275-1:2006 specifies a procedure for the detection of cocoa butter equivalents (CBEs) in cocoa butter and plain chocolate by high-resolution capillary gas liquid chromatography of triacylglycerols and subsequent data evaluation by regression analysis.
The method is applicable for the detection of 2 % CBE admixture to cocoa butter, corresponding to about 0,6 % CBE in chocolate (i.e. the assumed fat content of chocolate is 30 %).
الأكثر مبيعاً
GSO 150-2:2013
مواصفة قياسية خليجية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني :
فترات الصلاحية الاختيارية
YSMO GSO 150-2:2020
GSO 150-2:2013
لائحة فنية يمنية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني :
فترات الصلاحية الاختيارية
YSMO GSO 2055-1:2020
GSO 2055-1:2015
مواصفة قياسية يمنية
الأغذية الحلال – الجزء الأول : الاشتراطات العامة للأغذية الحلال
GSO 2055-1:2015
لائحة فنية خليجية
الأغذية الحلال – الجزء الأول : الاشتراطات العامة للأغذية الحلال
اعتمدت مؤخراً
ISO 6683:2025
مواصفة قياسية دولية
Earth-moving machinery — Seat-belt assemblies and seat-belt anchorages — Performance requirements and tests
ISO 6578:2025
مواصفة قياسية دولية
Refrigerated hydrocarbon liquids — Static measurement — Calculation procedure
ISO 16321-4:2025
مواصفة قياسية دولية
Eye and face protection — Part 4: Protection against biological hazards
ISO 3377-2:2025
مواصفة قياسية دولية
Leather — Physical and mechanical tests — Part 2: Determination of double edge tear load